Фолк певицата Райна хлътна до уши. Изпълнителката очевидно има нова тръпка и дори си пусна снимка с него. За радост на почитателите й не става въпрос за нов мъж. А за нов автомобил.

Докато бе на почивка в Хърватия Райна се влюби в модерно зелено кабрио. Красавицата дори се снима за спомен край колата, която някои решиха, че е нейна. „Как се возят дълги крака в това нещо???“, пошегува се певицата. А феновете й започнаха да й дават доста палави съвети как точно да се събере в луксозното возило.

Певицата, която е на почивка в Хърватия през ден пуска снимки от ваканцията си край Адриатика. След успеха на музикалния фестивал в Македония, Райна си даде заслужена почивка, преди да стартира летния сезон.

И докато повечето фенове на фолк дивата се майтапеха по повод новата й тръпка, други оцениха самата певица. Изпълнителката изглежда в последно време по-добре от всякога и направо сияе на последните си снимки.

Изпълнителката изглежда в перфектна форма и не спира да го показва. Дори посещението й в магазин за бонбони, не се отрази на талията й. „Изядохме някой килограм“ смее се по този повод певицата. Но по всичко личи, че това не й се е отразило никак.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment