Спряганата за нова приятелка на самбиста Благой Иванов — Багата Гентиана Халити потресе мрежата. Блондинката се появи на светско събитие без грим и с огромни торбички под очите. Освен това Гентиана бе направо плашещо слаба. И втрещи дори феновете си с вида си.

Русата фурия се появи на филмова премиера с къси панталонки и раздърпана тениска.  Които не можаха да скрият, че е станала кожа и кости.  На всичкото отгоре моделката изглеждаше направо изпита в лице.  А присъстващи се чудеха дали не е тежко болна.

Дали моделката е болна или просто е прекалила с купоните и диетите не е ясно. Жълтеникавата кожа, отпуснатия вид и изпитото й лице обаче уплашиха всички. „Това ли е новата на Багата?“, пишат ужасени фенове. И коментират, че плеймейтката без грим направо плаши с вида си.

Повечето отказват да повярват, че заради Гентиана Багата се е разделил с Любина. И коментират, че бившата приятелка на самбиста е изглеждала много по-жизнена, бодра и здрава, за разлика от настоящата му половинка.

Самата Гентиана доскоро избягваше да се появява на светски събития. Халити, която нашумя покрай близките си отношения с Багата стоеше далеч от светлините на прожекторите. Не е ясно по каква причина моделката се е решила да се снима в точно този вид. Факт е обаче, че не изглежда никак добре.

източник: kliuki.net

Leave a Comment