Силиконовите бомби на скандалната миска Антония Петрова лъснаха по време на модно дефиле, след като елегантната черна рокля без презрамки тръгна самоволно по свой собствен път. Зърната щръкнаха предизвикателно пред повече от 300 специални гости, които в първия момент замръзнаха от изненада, а после започнаха бурно да аплодират.

Антония Петрова по цициСред фиаското на красавицата носеща титлите Мис България 2009 и Мисис Русия 2012, най – актуален стана въпросът дали самата тя е режисирала бляскавата демонстрация на голи форми, или пък роклята наистина се свлече случайно. Огромна част от присъстващите са категорични, че работата е нагласена, за да може за пореден път да влезе в светските новини и да накара хората да заговорят за нея.

Защото трябваше да минат доста секунди, преди Антония да забележи оголените зърна, които атакуваха предизвикателно съзнанието на зрители и фотографи. Дори и след като роклята падна, тя продължи да се разхожда с нескрита гордост по сцената, след което спокойно напъха гърдите си обратно в корсета.

Този случай обаче накара дори най – върлите врагове на миската да замлъкнат, защото демонстрацията на знойното ѝ тяло сложи край на грозните слухове, че е болна от анорексия. Повече от ясно проличаха перфектните форми на хубавата жена, които са мечта за всяка уважаваща себе си дама.

източник: skandalno.net

Leave a Comment