“Къртицата” приключи! Най-мащабното риалити шоу, правено в България официално завърши в понеделник. Финалът му определено остави зрителите раздвоени в емоциите си. От една страна феновете страдат, че за този сезон повече няма да могат да следят драмите и изпитанията пред участниците. От друга обаче форумци със задоволство приемат факта, че повече няма да се мъчат, гледайки напъните на Николета Лозанова да води.

Е да, ама не. За ужас на всички, плеймейтката гордо обяви, че “Къртицата” е едва началото на кариерата й на водеща. След като преди няколко дена в медийното пространство се появи слух, че съпругата на Валери Божинов отново ще се изявява на малкия екран, самата тя потвърди новината.

Плеймейтката качи в личния си профил във Фейсбук албум със снимки от работата й за Иван и Андрей. Кадрите носят многозначителното название “Къртицата” – това е само началото”. Феновете са категорични, че с тези си думи Лозанова заявява, че съвсем скоро отново ще я видим на малкия екран.

За ужас на зрителите, които масово се канят да изхвърлят телевизорите си, ако това се случи. Носи се слух, че Иван и Андрей ще приберат брюнетката при тях в някоя от седмичните си продукции. Опосумите не правят това, защото са във възторг от таланта на Николета за водеща, а по-скоро, за да си вдигат рейтинга на неин гръб, шушукат запознати.

източник: kliuki.net

Leave a Comment