Родният поп певец остана напълно сам самичък, пише razkritia.com. Орлин Павлов остана без спътница в живота. Красивото му гадже Яна Акимова го зарязала окончателно този път. Според слуховете танцьорката го е зарязала още през летните месеци, но причината за скъсването на отношенията по между им не е ясна. Всички видяхме, че докато Орлин живееше в Къщата на ВИП Брадър, тя дойде само на едно от живите предавания.

Яна тогава каза, че с огромно нетърпение чака Орлин да се прибере и много го обича, но изглежда че всичките й приказки са били лъжа. Двамата се рабрали стрикнто да пазят в тайна раздялата си, пише hotarena.net.

Това е и основната причина, поради която красавицата Яна реши да не присъства на финала, в който Орлин Павлов стана победител. У всички зрители и пръсъстващи тогава се породиха съмненията, че двамата вероятно вече не са заедно.

Но Орлин, за да не дава повод за клюки заяви, че гаджето му било на участие в Пловдив и в никакъв случай не можела да отсъства. Слухът гласи, че Яна Акимова била вече с нов приятел, който бил от танцовите среди и бил много по- страстен и енергичен от поп певеца. Яна и новата й изгора вече живеели във Виена.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment