Преслава има конкуренция за чувствата на Жоро Бирмата. Оказа се, че нейна колежка забегнала с богаташа на романтично пътешествие в Дубай. Жоро Бирмата си спретнал пътуване до екзотичната дестинация с поп фолк певицата Ивена, пишат от Лайф Стайл.

Според слуховете, които витаят из поп фолк средите, гаджето на Преслава върти любов с Ивена. Тя сподели снимки от пътуването си в Дубай, но отказа да разкрие кой е бил с нея на романтичната ваканция. Според запознати именно Жоро Бирмата е мистериозният мъж, с който Ивена е обикаляла из Дубай.

Преслава мълчи по въпроса, но според близки на певицата, тя е бясна и поискала обяснение от половинката си. Бирмата естествено заявил, че бил в Дубай по бизнес, но Преслава си направила сметката и не му повярвала. Според колежките на Преслава, в поп фолка се очертава нова война- тази между Преси и Ивена.

Връзката между Преслава и Жоро Бирмата изглеждаше много сериозна. Дори се разговори, че по настояване на богаташа, поп фолк дивата ще спре с участията по кръчмите и дискотеките и ще се съсредоточи върху създаването на семейство. Бирмата иска дете и Преслава беше готова на тази стъпка.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment