Лияна няма спиране! След като пофлиртува с Мариян Кюрпанов и откровено се сваляше на Тервел Пулев, фолкпевицата се насочи към Павел Чернев. Очевидно вбесена от унижението, което боксьорът й нанесе в ефира на Нова като публично заяви, че тя за него не значи нищо, чалгаджийката прехвърли атаките си към депутата, видяхме от kliuki.net.
От няколко дена двамата не се отлепят един от друг като не спират да се наричат с мили имена като “сърничке” и “котараче”. И ако до момента лигавщините им се възприемаха единствено с насмешка от зрители и съквартиранти, то поведението им по-рано днес буквално предизвика искрено отвращение и възмущение.

По време на следобедната им почивка, Лияна и Павел се наместиха в едно легло и се отдадоха на ласки. Депутатът не спираше да мачка певицата, която очевидно нямаше нищо против и искрено се наслаждаваше на близостта на Чернев.
Поведението на двамата обаче възмути останалите съквартиранти, които най-демонстративно напуснаха спалнята, отвратени от ласките между чалгаджийката и депутата. А зрителите на шоуто са убедени, че все по-невъздържаното поведение на изпълнителката е единствено с цел да натрие носа на Тервел, който публично я отритна. “Мъчи се да му покаже какво изпуска, 100%. И въобще не се усеща колко е жалка”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment