Пореден скандал в новия сезон на „Биг Брадър“ Шестима съквартиранти сключиха таен пакт с който определиха, кой ще отиде на финала и то под носа на продуцентите. А подкрепата на зрителите отиде буквално на вятъра.

Още с напускането си Сани Алекса заяви, че в Къщата има конспирация. Анонимни източници от екипа на предаването също потвърдиха тази информация пред някои медии, твърдят от hotarena.net.

Оказва се, че още преди да влязат в Къщата Нед, Миро, Стойка, Дими, Боби и Лили са се наговори кой да излъчат за победител. Според пакта, те гонят всички останали от шоуто, а Миро става победител. След това наградата ще си поделят по равно и никой няма да остане с празни ръце. Скандалът разтресе здраво обществото, тъй като и зрителите вече забелязват, че се оформян лагери в Къщата.

Официално за победител е гласен Миро, но ако по някаква причина той напусне шоуто по-рано мястото му ще заемат Боби и Лили. Двамата вече си признаха, че не се интересуват от наградата, колкото от престижа, който ще им донесе тя. Зрителите обаче са адски недоволни от тайния пакт, който обезсмисля техния глас. „Няма да гласуваме за тях“ недоволстват форумци, а някои се чудят, защо заговорниците не са дисквалифицирани от играта.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment