Яна Акимова показа подозрително закръглено коремче на сватбеното празненство.
Красивата танцьорка, която вече официално е г-жа Димитрова май все пак очаква бебе.

Вчера късно следобед Петко Димитров стана законен съпруг на Яна и двамата се заклеха пред олтара, че ще са заедно вовеки веков.

Младоженците изглеждаха перфектни в специално ушитите сватбени тоалети. Яна блестеше в изискана рокля на Ели Сааб за 20 000 лева, а половинката й се бе изтупал в костюм по поръчка.

Моделът на булчинската рокля на младоженката подчертаваше всяка извивка на тялото й и подчертаваше леко заобленото й коремче. И въпреки че двамата преди време отрекоха, че скоро ще стават родители, визията на булката говореше противното.

Чаровницата изглеждаше като бременна в четвъртия месец. И поведението й по време на сватбената церемония и след това на пиршеството подсказваше, че вероятно наистина очаква бебе.Яна почти не се докосна до чашата с алкохол и наблегна повече на неалкохолните напитки.

Това отново затвърди плъзналите напоследък слухове, че бракосъчетаната вече двойка скоро може да допълни брака си и чрез наследник. И въпреки че Петко продължава да се прави на бохем и свободолюбив мъжкар, неотдавна си призна, че най-голямото му желание е скоро да се изживява не само като любящ съпруг, а и като загрижен баща.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment