Любимата певица на народа Ивана се появи на концерта на „Планета“ плашещо напълняла. Само преди няколко седмици певицата демонстрира стройна талия, но се оказа, че я е изваяла с фотошоп, а не с диети, както се шушукаше.

Изпълнителката бе облечена в кремава рокля с пайети и изглеждаше направо неузнаваема. Видимо напълняла с виснали мускули по ръцете, Ивана гордо се вихреше по сцената.

Певицата нито за миг не се смути от факта, че е качила отново няколко килограма. И подобно на Адел извади такъв глас, че накара всички да забравят, че има въобще някакви проблеми с теглото си.

„Невероятна!“, „Изключителна!“, „Истинска звезда“, гласяха възторжените коментари на феновете. Критиците обаче не пощадиха любимата певица на народа. „Леле, това Ивана ли е?! Боже колко е напълняла?“, „Каква беше, каква стана?“, пишат зрители в мрежата.Ivana 3

За огромно съжаление на верните й фенове, Ивана за пореден път загуби битката с килограмите. Здравословни проблеми от години измъчват певицата и всички опити да отслабне са обречени на провал. Самата изпълнителка признава, че злополучни импланти и алергична реакция са й причинили този вид. Въпреки това певицата продължава да радва феновете с гласа си и очевидно вече е приела факта, че няма да успее да се втали.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment