В последно време Ники Михайлов и Алисия не слизат от страниците на жълтите издания. И няма как това да не е така, след като двамата обявиха края на връзката си. Новината, че двамата са разделени предизвика недоумение, защото никой от тях не си направи труда да разкрие причините, поради които сложиха край на отношенията си.

Според близки до двойката, Алисия е разкарала Ники, защото й е писнало да прощава изневери. Сега се появи нова информация пак от познати на поп фолк певицата и футболиста. Според тях докато Алисия и Ники са били заедно, той е похарчил над половин милион лева по бившата на Валери Божинов, пишат от Лайф Стайл, позовавайки се на информация от „България Днес“.

Националът успял да пръсне толкова пари след като купувал скъпи подаръци на Алисия. Ники редовно харчел по 3 бона за луксозно бельо, а да не говорим за автомобилите, които е подарил на поп фолк певицата. Като добавим и екзотичните екскурзии, скъпите бижута и 1000 и една рози, нищо чудно Алисия да му е струвала повече от половин милион.

Запознати посочват, че подаръците на Алисия обикновено били купувани заради гузната съвест на футболиста. Той имал навика да моли прошка от певицата с подаръци в ръце след поредната изневяра.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment