Международен скандал е на път да избухне заради новата Мис България. Чаровната Нанси Карабойчева бе направена буквално за смях, на интернет страницата на конкурса „Мис Свят“, видя HotArena.net.

20-годишната чаровница се оказа с объркано име, което на всичкото отгоре бе написано по три различни начина: Nanci, nanci и Nancy Възмутен читател ни сигнализира и за други грешки в прессъобщението за новата Мис България.

„От Пазарджик ли е или от Юнаците? Коя е първата подгласничка Джулия или Даниела?? Името на Джулия също е написано по два различни начина. Определено мисля, че това тук е скандално!!!“, пише още той.

Оказа се, че не само името, но и месторождението на новата мис България е объркано в представянето й на сайта „Мис Свят“. Вместо от село Юнаците, като място на раждане е посочен Пазарджик.

Подгласничките на Нанси също са объркани. Веднъж като първа подгласничка е представена Джулия, а веднъж Даниела.

Както изглежда от „Мис Свят“ не гледат особено сериозно на представянето на българската Мис пред света. Под въпрос е обаче дали от екипа на международния конкурс са направили гафа, или грешката е дело на някои от екипа на родната красавица.

източник: hotarena.net

Leave a Comment