Фолк певицата Лияна сериозно взе да прекалява с алкохола. По време на последното парти певицата попрекали с чашките й това й се отрази. Зрителите, а и феновете видяха, че фолк дивата не носи на пиене. Но освен на любов, след няколко чашки я удря и музикални изпълнения.

Няма спор, че певицата има талант, но на пияна глава е по-добре да не отваря устата. Видео с подпийналата Лияна, опитваща се да изпее „Ой, Ромале, Ай Джамале“, обикаля мрежата и събира коментари.

Певицата криво-ляво изкара парчето, но опитите й да изпее друга една песен „Остани“ на Софи Маринова претърпяха провал. Лияна три пъти започва, спира и накрая се отказа, понеже не можа да уцели верния тон. Резилът се случи, същата нощ, когато певицата и Тервел решиха да си играят на „Чичо Доктор“ в спалнята. А Лияна отнесе комплиментите на Йоана следващата сутрин, че се раздава прекалено много с някои от обитателите в Къщата.

Очевидно е, че изпълнителката не носи на алкохол, но в мрежата вече я взеха на подбив. „От чашката е! Така я избива на любов, че после не помни какви ги е вършила и се оправдава“, смеят се фенове в мрежата. „Спрете й алкохола и ще видите колко примерна ще стане“, майтапят се други. А трети са на мнение, че след като се почерпи, певицата е по-добре да не си отваря устата, тъй като пее фалшиво.

източник: kliuki.net

Leave a Comment