Лиса Крос на пръв поглед е млада жена на 35 години. Тя обаче дълго време страда от анорексия. Да се излекува от болестта й помага бодибилдинга, към която се пристрастява.

В желанието си да бъде слаба Лиса заболява тежко и достига тегло, което е почти опасно за живота й. На ръба на смъртта Лиза развива и куп заболявания, които едва не я довършват.

Всичко това е минало, след като открива бодибилдинга като начин и метод на лечение на анорексията. За нея този спорт се превръща в начин на живот и благодарение на него си връща здравото тегло.

Лиза се разболява от коварната болест на 15-годишната възраст. Тя отказвала да послуша семейството си да спре да гладува, но когато започнала да губи косата си, разбрала, че е настъпило време за промяна.

Започнала да тренира по няколко часа на ден и да се тъпче с бързи храни. В този период се запознава с бодибилдър от Япония, който променя възгледите й за света.

Лиза се посвещава изцяло на бодибилдинга и го превръща в своя религия почти буквално. Започва да се храни здравословно, следва японските обичаи в храненето и скоро са налице първите резултати, пише kurir.mk.

През 2010 година Лиза се явява на националното първенство по бодибилдинг в Британия. И печели първото място.

Днес Лиза поема по 5 000 калории, докато преди години е приемала едва по 500 на ден. А храната й се състои от протеини, ориз, зеленчуци и пилешко. И ако преди години е тежала само 41 килограма, то днес има толкова здрава физика, че би могъл да й завиди почти всеки мъж.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment