Известната сексоложка Наталия Кобилкина, която доскоро водеше собствена рубрика “Мъжете и жените интимни” и се изявяваше в “Шоуто на Слави”, изчезна от екран.

Говори се, че причината за за внезапната раздяла била, че Слави й ударил камшика и я пуснал да пасе. Двамата се скарали за най-старото нещо не света – парите. Дългокраката рускиня поискала по-висок хонорар да се върне в шоуто през есента. Тя се мотивирала с това, че губи много време за шоуто, подготвя се, непрекъснато трябва да е с нов тоалет и изобщо приходите не са равни на разходите й. Тя поставила условие, че ще се върне в екипа, ако получава по-високо възнаграждения.

Дългият се ядосал, защото първо никак не обича да пилее пари и второ смятал, че сделката между двамата е въпрос на взаимна изгода. Той привличал чрез нея зрители в предаването си, а тя чрез него повече клиенти в частния си кабинет. Те така и не достигнали до съгласие и като много временни рубрики и тази изчезнала. В интерес на истината Наталия привличаше зрители, като говореше доста освободено за секса и интимните отношения, но може би и акцентът й изигра лоша шега. Така или иначе шоуменът не кандисал да се изтръска повече и двамата се разделили в не особено добри отношения.

В момента сексоложката кълчи кълки в „Денсинг старс“, но скоро и оттам ще й бият камшика. Последното й представяне беше много кратко и много неубедително. Тя отива на елиминации в петък и не се знае дали този път ще бъде спасена. Хубавото при нея е, че танцува освободено, с чувство и приема всички критики с усмивка. Докато другите се цупят, като го критикуват, тръшкат се, ронят едри сълзи на обида и недооцененост, тя с широка усмивка казва – каквото – такова. Дошла съм да се забавлявам, а не да печеля. И философски отива да си чуе присъдата, която обикновено е ниски оценки, но на нея видимо не й пука и наистина се забавлява.

източник: skandalno.net

Leave a Comment