Манията по пластичните операции взема все по-застрашителни размери. Все повече млади момичета избират да се обърнат към пластичните корекции, за да подобрят нещата във външния си вид, които не харесват. И докато някои се ограничават само с едно-две подобрения, то за други това се превръща в мания.
Такъв е случаят с поредната рускиня, която тотално промени лицето си, за да си докара съвършена визия. Альона Пискун е едва на 25, а зад гърба си вече има цял куп пластични операции. Вместо да изглежда съвършено обаче, младата жена се е превърнала в нещо по-скоро плашещо.


Рускинята, която се опитва да гради кариера на певица, е променила формата на носа и скулите си, сложила е импланти в бюста и скулите си. И не само това. Очевидно Альона е толкова горда с новия си вид, че без притеснение публикува свои снимки, на които все още е с болничното облекло, веднага след операциите.
Преобразяването на младата рускиня за пореден път предизвика оживени дискусии за манията по хирургичните намеси “Това е болест, не може млада, добре изглеждаща жена сама да си причини подобно нещо и да се обезобрази така”, втрещени са форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment