Излизането на Лияна от Къщата на ВИП Брадър беше очаквано с огромно нетърпение от феновете. Не за друго, а защото всички тръпнеха от любопитство да разберат как ще реагира чалгаджийката като се види как е изглеждало отстрани поведението й в шоуто. И най-вече свалките й с всички мъже поред.

Е, реакцията на певицата не закъсня. Само че вместо да си посипе главата с пепел и да се засрами от леконравното си държание, звездата реши да се защити, като нападне свои колежки. “Не ми четете уроци по морал!”, изригна Лиянчето в личната си страница във Фейсбук. И допълни, че за разлика от нейни колежки не е известна с връзките си по сметка, още по-малко пък със скандално клипче в мрежата.

И макар да не споменава имена, феновете веднага се досетиха, че бившата вече съквартирантка говори за колежката си от “Пайнер” Галена. “Защо намесваш Галена? А и да отричаш, всички видяхме как Тервел ти бърка под хавлията”, разгневиха се потребителите. Изглежда, че в опитите си да се изкара светица, Лилито е решила да плюе по другите певици от гилдията. Това обаче никак не се хареса на феновете. Които вкупом скочиха да защитят любимката си от “Пайнер”.

“Къде намесваш Гален, бе? Кой ти е крив, че всички те видяха колко си лека”, възмущават се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment