Тодор иска да докаже в Стъклената къща, че той е вторият най-известен българин в Германия след Люси Дяковска, разбра HotArena.net.

„Нищо ново под Слънцето!” би трябвало да е девизът на нашенските реалитита!

Дори фамозната и доста скандална идея да направят Стъклена къща, в която да живеят ВИП-овете в най-рейтинговото шоу, ще ползва стари пинизи и…лица!

Сред анонимниците, които искат да дишат въздуха на родните „звезди” и да станат на свой ред популярни е и Тодор Георгиев. Той е мургав, с претенции за пеене и подозрително прилича на…най-скандалната и коментирана реалити-звезда през годината, пишат от kliuki.ws!
Дали заради тена, характерната захапка или самочувствието – трепач, тръпнещи от вълнение телемани го сравниха с всенародната любимка Пенка. Тя очаква на свой ред да се завърне в ефира на ТВ7, но конкурентите май се канят да отвърнат на удара с неин клонинг.

Когато тя изгря, познавачи не без основание намериха паралел между нея и Пеньо от „Биг Брадър 3”. За разлика от оригинала обаче, кандидат-миската не се нуждаеше о т своя тиранин-Пацо, за да се запомни. Пенка ръсеше лафове, номера и караше да се заливат от смях. Само веднъж разплака хората и то при Карбовски, което я направи още по-симпатична.

Тодор Георгиев пък направил впечатление с изявлението си, че в Германия след Люси Дяковска следващият най-известен българин. Е, като забравим поне десетина футболисти от Златното поколение може и да се съгласим. Гордостта на Тошко е второто място в шоуто за двойници – “My name is” по RTL2, където изигра Томас Андерс от „ Modern Talking”. Дали ще огрее с присъствие Стъклената Къща – почти сигурно!

източник: hotarena.net

Leave a Comment