Галя Щърбева е сред най-мразените служители на Нова телевизия, издават нейни колеги. Напук на хрисимата си външност, водещата била същински вулкан извън ефир и се държала като шефка на всички, позволявайки си да крещи и да ги хока.

„В най-кофти ситуация е Богомил Грозев. Човекът сигурно се проклина, че напусна Би Ти Ви и се премести при това чудо. Двамата все са заедно на смяна и тя не спира да го тормози. Все го обижда, че е прост репортер, а тя е пред камера от години и ако иска да стане човек, трябва да я слуша”, разкриват колеги на Щърбева пред HotArena.net.

Галя се държала надуто дори с титулярката в новините Даниела Тренчева и дори не я поздравявала, когато се засекат из коридорите. Блондинката обичала да обяснява, че тя е номер 1 в медията, не само защото е професионалист от дълги години, но и за разлика от колежките си се отличавала с перфектна външност.

„Хубава съм като синоптичките, а съм умна като дъртите чанти, на които им е време да слизат от екран”, без свян обобщавала Галя.

източник: hotarena.net

Leave a Comment