Футболната легенда Димитър Бербатов е наел екип от италиански дизайнери, които да направят покои за новородената му щерка, които да са точно като тези на синовете на Дейвид Бекъм, информира агенция ПИК.

Работата по организирането на стаята на малката Елиа в Лондон продължава 24 часа в денонощието и ще бъде една от седемте спални на новото жилище на Елена и Митко в английската столица.

Освен седем спални, новият дом на Бербатови разполага и с разкошен парк. За палата си, играчът на “Фулъм” плаща по 15 хиляди паунда (37 000 лв) месечен наем. Наследницата на рода Бербатови ще прекара първите си години в стая с площ близо 100 квадратни метра, която ще бъде оцветена в два цвята – бледожълто и розово. По-голямата сестра на Елиа – Деа, ще обитава също толкова голяма стая, но в други цветове.

Детските спални на щерките на благоевградчанина ще са досущ като тези на Бруклин и Ромео Бекъм в покрайнините на Манчестър. Те също са правени от италиански дизайнери. Докато съпругата на футболиста Елена и дъщеря им Елиа са под лекарско наблюдение, той е в Лондон и следи стриктно как вървят дейностите по новите детски кътове на двете му принцеси.

Междувременно майка му, Маргарита Бербатова бе много щастлива от новината и почерпи всички свои колеги в благоевградската болница.

източник: razkritia.com

Leave a Comment