Панайот подкрепил с медицинско удостоверение, че му е нанесена лека телесна повреда.

Пацата си оцени достойнството за 3 бона!

Ошамареният Панайот послуша старата си дружка Митьо Пищова. Той ще дири от българския съд компенсация за наранената си гордост. Над стокилограмовият Борислав наказа най-големия дразнител в Къщата с як шамар. След това ехидно му обяснил, че няма да го пипне с пръст – да си ходи на партито на победителя.

Панайот така и не отиде да празнува с Лестер, но на другия ден в ефира на Нова обясни, че се чувства зле, а ръгбисът го обиждал. Тогава Митьо Пищова го посъветва да си изкара медицинско и да го съди.

След удара на огромния спортист Пацата продължил да се чувства зле, твърди „Уикенд”. Дали заради наранено его или заради това, че самите лекари потвърдили лека телесна повреда, гълъбовецът иска 3 бона компенсация.

Боби разясни, че наистина ударил шамар, защото го обещал на Панайот, но побой е нямало. Може би това е достатъчно мъжкарско за ръгбиста, но и на децата е ясно, че Пацата нямаше да си плати за номерата, ако Боби беше излязъл победител.

При положение, че ръгбистът си призна „геройството” в ефир, остава да видим дали съдът също ще оцени достойнството на Пацата за 3 000 лева.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment