Да не остане по-назад от колежките си, и Яница тръгна по пластичните хирурзи. И от една привлекателна млада жена се превърна в… кифла. Симпатичната навремето певица е вече втора Мария, ако погледнем устните й. В комбинация с тези огромни придобивки на лицето й носът на певицата изглежда несъразмерно малък.
Нищо обаче не е по-смущаващо от веждите на Яница. Тя така си ги е изрисувала, че заемат половината й лице. Вярно е, че тънките , изскубани вежди останаха в миналото и сега на мода са гъстите, но тя е прекалила – възмущават се феновете й.
Казано е, че каквото човек сам си направи, никой друг не може да му стори.

Около очите на Яница пък си личат ситни и не толкова ситни бръчки. Колкото и грим да си слага, изпълнителката не може да ги прикрие. Както личи, много скоро ще опре до ботокса и лифтинга. Какъв по-подходящ подарък за Коледа от едно ново, опънато и приличащо на пластмаса лице?
Бившата блондинка е вече с тъмна коса. И все повече като визия залита към рапа, а не към чалгата. Носи тежки метални сребърни вериги около врата, бейзболна шапка и бели спортни потници – пише „България днес”.

Новата си визия Яница демонстрира в клипа „Натискай“ с диджей Живко.

източник: kliuki.net

Leave a Comment