Фолк певицата Джорджиа изригна срещу лансираното наскоро сравнение на Николета Лозанова с Анджелина Джоли.

Аз съм българската Анджелина Джоли – това е внушението на Джорджия, която наистина има сходни черти с холивудската звезда. За да заприлича съвсем на нея, тя била готова да понесе каквито и колкото са необходими пластични операции. Николета не е достойна да бъде наричана Анджелиня Джоли-BG, коментират феновете на Джорджиа. Внимателните им сравнения отчитат, че устните и носът на любимката им  са почти същите като на Джоли. Никой не отчита обаче, че самата Анджелина също не е чужда на хирургията за разкрасяване и че на всеки неин двойник е писано постоянно да й върви по петите.

Джорджиа очевидно няма нищо против подобни занимания, тя постоянно мислела с какво най-напред да се захване в тази посока, описва HotArena.net.

Това е прекалено все пак – смятат хора от най-близкото обкръжение на Джорджиа. Те се притеснявали не на шега от тягата на певицата към любимия образ. Подобно пристрастяване към някаква идея не е на добро и в крайна сметка окончателният резултат е непредвидим. Много жалко, ако Джорджия се превърне в поредната жертва на пластичната хирургия.

Светските издания са пълни с тъжни и страшни снимки на жени и мъже, които са стигнали до крайности в опитите си да приличат на други хора или просто да се снабдят с ново лице! Дано българската Анджелина Джоли не стане една от тях!

източник: kliuki.net

Leave a Comment