Защо да изберем отоплението чрез пелетни котли и като цяло на отоплителните системи, които използват пелети? Това е един от най-икономичните и чисти начини да задоволим една от най-силните си нужди.

Използвайки пелети вие може да си осигурите ефективност на работата от над 90%, което е трудно достижимо при използването на обикновените печки, та дори и при отопление с електричество. Това е и най-практичният начин да се случат нещата. Просто слагаш нужното количество пелети и с няколко движения всичко е готово!

Използвайки котли на пелети, вие се грижите за природата! Изработването на пелетите става от дървените стърготини, които остават като отпадъчен материал след обработката на дърво. Те преминават през доста прости и екологични обработки. Цилиндричната форма и размерът на пелетите се осигуряват от високото налягане. Всичко се получава по начин, който да ви улесни максимално и, който да ви спести немалко пари в дългосрочен план.

Независимо дали искате да отоплявате едно или много помещения, дали искате да имате централно отопление на вашата къща или бизнес сграда, винаги има решение. Използвайки котлета на пелети и определено оборудване според случая, вие може да осигурите отопление от най-висок клас. Всичко става автоматично, вие просто трябва да заредите котлето или камината и да зададете команда, че искате да ви е топло и комфортно. Не е ли приятно?

За да направите отоплителна система с петле на колети, вие просто трябва да имате специално помещение, в което да го поставите. Мазето също ще свърши работа. От него ще се произведе достатъчно топлина за вашите нужди, че и винаги ще разполагате с гореща вода.

Един път изградена, една подобна система може да и донесе само удобство. Надеждността е огромна, всичко е безопасно и без никакви рискове. Вие ще се чувствате добре, природата също ще го оцени. Пелетите отделят изключително малко пепел, все пак всичко е много ефективно – няма да има нужда и да чистите кой знае какво.

В зависимост от нуждите ви има пелетни котли с различна мощност, характеристика и технологии

 

 

Leave a Comment