Брадърката Пенка предизвика смут в социалната мрежа, седмица преди да я изгонят. Кариби изненадващо цъфна във Фейсбук и дори си размени няколко думи с фенове. И докато зрителите си мислеха, че Пенка е в пълна изолация в Къщата, далеч от всяка връзка с външния свят, фенове я питаха „Какво правиш във Фейсбук, нали си в „Биг Брадър“?“.

Появяването на Пенка в социалната мрежа за пореден път показа, че от екипа на шоуто мамят зрителите, твърдейки, че съквартирантите са в пълна изолация. „Остава да са им пуснали и кабелна телевизия и интернет и картинката ще е пълна“, коментират из форумите.

Както kliuki.net вече писа, Кариби реши, че иска да си ходи много по-рано от предвиденото. И появяването й в понеделник в шоуто бе само постановка пред зрителите, за да се замаже историята с напускането й още в събота.

Че Къщата се превърна в хан този сезон свидетелства и факта, че куп други звезди излизаха от нея, когато си поискат. При скандала с Джийсън Райна се изтърва, че Финдо не нощува в Къщата, а тя и Лео също редовно осъмват извън студиото. Пенка очевидно също е общувала свободно с външния свят, както стана ясно. И след като видя как я правят за смях, поиска да си тръгне от предаването.

източник: kliuki.net

Leave a Comment