В уникална рокля за 20 бона Яна Акимова се омъжи за Петко Димитров. Чаровната танцьорка грейна в тоалет на Ели Сааб специално ушит за нея. В колекциите на дизайнера няма нито един модел, който да съвпада със сватбената дреха на красавицата. Която в най-щастливия си ден грееше с единствена по рода си рокля.

Събитието, което събра на едно място почти целия роден хайлайф се превърна в темата на сезона. От месеци се говори за най-чаканата сватба, а булката направо сияеше от щастие.

Заради роклята на Яна й се наложи два пъти да отлага сватбата, тъй като топ дизайнерът положи огромни усилия, за да сътвори феерията в сатен и дантела за Яна. Специално за Акимова любимият сватбен дизайнер на звездите сътвори уникален модел, с който красавицата блесна.

Нежната рокля от дантела с бюстие, бе с изключителен шлейф от тюл прикрепен към полата. Самата рокля подчертаваше тънката фигура на Яна, а шлейфът се носеше след нея.
Според запознати роклята струва повече от 20 000 лева и е абсолютен уникат. А светски клюкари шушукат, че Яна е изглеждала с белия си тоалет доста по-добре, отколкото Николета преди две години в модела на Вивиан Уестууд.

източник: kliuki.net

Leave a Comment