Изключително щедър сватбен подарък направи бизнесменът Петко Димитров на съпругата си Яна. Чаровната красавица, която от близо две седмици официално е госпожа Димитрова получи цяла дискотека от мъжа си, научи HotArena.net.

Кръшната хубавица, се сдоби със собствен клуб в Студентски град и се надява заведението да отвори врати още на 8 декември. Въпреки че предстои много работа по обновяването на проекта, Яна е оптимистка и вярва, че ще успее да подготви клуба до тогава.

Изненадата била поднесена на шампионката по спортни танци миналия месец. Петко постигнал договорка с ректора на УНСС да възстанови най-голямата дискотека в Студентски град, която миналата година бе затворена, след като се установи, че се руши.

С амбициозната задача да възроди заведението се е захванала именно танцьорката Яна, която ще бъде съдружник на мъжа си и кума си Иво Тонев в новото заведение. Засега името на клуба се пази в тайна, но вероятно ще бъде част от веригата „Найт флайт“.

Казват, че Петко Димитров планира да инвестира над 2 милиона лева в заведението на Яна, но танцьорката ще реализира изцяло лична концепция за визията на клуба. На първо място заведението ще бъде като „дабъл плейс” — тоест ще раздели помещението на две части, като в едната ще звучи фолк, а в другата — хаус.

„Не зная дали ще успеем да отворим за 8-и декември, има работа за целия китайски народ. В момента укрепваме носещите стени на студентската столова и разрушаваме стария интериор”, издава близък до младоженците. Засега двойката не е оповестила публично новия си проект, тъй като искат да приключат с подписването на договора и всички процедури около него.

Приятелите на Петко коментират, че той е изключително влюбен в съпругата си и дори я е направила съдружник в бизнеса, който управлява. А кралският подарък, с който я изненада за сватбата, предизвика доста завистливи коментари в столичния хайлайф.

Щедрият жест на Петко към съпругата му обаче не е прецедент в София. Още през юни 2003 година, босът на ВИС-2 — Георги Илиев хариза заведението си „Кошарите“ на Коко Динев по случай сватбата му с Анелия. Илиев бе кум на младоженците, а механата собственост на една от фирмите на Главния.

Слуховете около невероятния щедрия подарък на кума бяха доста по онова време. Говореше се дори, че заведението е било опит за символично извинение към Коко Динев, тъй като малко преди сватбата кумът имал вземане — даване с бъдещата булка, пише „Уикенд“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment