Снощното издание на “Денсинг Старс” от танцово се превърна в сеирджийско. И причината за това е повече от неочаквана. Винаги сдържаните Петко и Яна решиха да прекъснат изпълнението на танца си по средата, за да може бизнесменът да изкаже недоволството си от журито. “Писна ми да ме критикуват постоянно”, заяви обиденият Петко.

И не само това. Бившият любовник на Преслава и Ели Гигова заяви, че няма да си доизтанцува танца, тъй като желае да си ходи. Съвсем естествено, добре премислените му думи предизвикаха точно реакцията, която очакваше. Публиката в залата започна да скандира името му, а журито буквално му се примоли да танцува. Всъщност почти цялото жури, тъй като Калин Сърменов, с когото Петко има пререкания, не се трогна особено от трогателното изпълнение.

В крайна сметка, заслужено или не, Петко и Яна останаха в шоуто за сметка на Глория и Светльо, които събраха най-малък брой зрителски гласове. Феновете на примата веднага скочиха в нейна защита, обвинявайки Петко в непочтени действия и опит за манипулация. “Пълен цирк, спирам да ви гледам предаването, действията на Петко бяха просто долна манипулация”, коментират възмутени потребители.

А вие как мислите? Искрен ли беше бизнесменът, когато пожела да се откаже или това беше просто добре изигран ход?

източник: kliuki.net

Leave a Comment