Петко Димитров показа брачната си халка седмица след великото събитие, видя Kliuki.net. Досега халките им не се бяха появявали в медиите, но зоркото ни око успя да види първа снимка на венчалния пръстен. И честно казано – останахме изненадани. При целия мъжествен и мачовски стил на Петко Димитров, брачната му халка е… откровено дамска.
Тя е с камъче по средата, най-вероятно Сваровски. Халките с камъни обаче са само за младоженките, в бижутерийните ателиета не препоръчват и на мъжката халка да има камък.

Както се вижда от снимката, която Петко публикува с Валери Божинов, на десния си безимен пръст Димитров е сложил именно дамски пръстен с ясно открояващ се цирконий. Според някои това си е чиста проба издънка, според други – ексцентрична изгъзица, а според трети – проява на изискан вкус. При всички случаи обаче блестящият камък не отива на мачовската натура на Петко.
Прави впечатление, че откакто са семейство, Петко все се снима в мъжка компания. Ресторантьорът и Яна Акимова, вече Димитрова, явно са решили да отложат медения месец за по-нататък. Откакто са женени, танцьорката и Петко не са се появявали заедно в медиите. Нито във Фейсбук.

източник: kliuki.net

Leave a Comment