Най-коментираната (засега) светска персона у нас се убеди колко би струвало името й, като махне тиренцето и фамилията на мъжа й. Допреди няколко месеца със сигурност тя беше причината семейството й да бъдат непрекъснато по медиите, наистина спечели от няколко скъпоструващи проекта и си позволяваше най-скъпото от най-доброто.

Днес дори без да има подписи дори под бракоразводния им документ, тя остана тотално в немилост. Видя се колко добри приятели има и на кого може да разчита при евентуална законна раздяла. Азис се покри с поредната си най-добра приятелка, Венета я направи на пет стотинки, менторът й – Жоро Неделчев обикаля по мъжки с Валери. Последен й заби нож Петко Димитров.

Човекът наистина е влюбен до уши, но даде ясно да се разбере коя от жените на Божинов ще покани на сватбата си дори и в статут „соло”. Алисия може да не е ангел, но като жена с професия и собствена популярност никъде никога не е „песона нон граха”, независимо от краха на любовите й.

Ако Николета, която е от жените, предпочитащи да другарува само с мъже, няма да разчита и на Карбовски, за да я интервюира! Тя ще трябва да се хване здраво за т.нар. си телевизионна кариера, за да не драпа за издръжка и медийна популярност на гърба на Валери!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment