Поп – фолк иконата Алисия категорично заяви пред приятелки, че никога повече няма да се хване с футболист. Причина за това е поредното разочарование от представител на тази прослойка, което дойде като мълния от ясно небе при раздялата ѝ с Ники Михайлов.

„Никога повече с футболист. Ако трябва ще си умра като стара мома, но това не се издържа. Първо ме напусна Валери, сега и Ники Михайлов. След толкова трудности и превратности на съдбата, да ме заежат заради някакви си други жени. За щастие имам своите фенове, които ме крепят да не изпадна в депресия и да гледам бодро напред”, сподели Алисия.

Наистина, певицата на два пъти бе дълбоко наранена от футболисти. Въпреки че роди дете на Валери Божинов, той не се поколеба да я изостави на произвола на съдбата, заради вечната съпреница Николета Лозанова. Връзката ѝ с Ники Михайлов също претърпя драматичен обрат едва преди няколко дни и тя отново бе зарязана заради друга. Все още не е напълно ясно коя е новата изгора на националния вратар, но според клюките тя също е плеймейтка.

Така, Алисия взе решение оттук нататък да търси за свои партньори само стабилни бизнесмени, чиито нагон не е толкова силен. Певицата е заразена от примера на Черната Златка, която се залюби с бизнесмена Миро около Нова година и оттогава пърха върху крилете на щастието.

източник: skandalno.net

Leave a Comment