Гаджето на Орлин Орлинов с най-ужасно изглеждащи джуки оглави класацията за неуспешни пластики, след нея – Алисия.

Ужасяващи визии, страховити джуки и носове, остри като бръснач. Такива са общо взето последствията от неуспешните и нескопосани пластични операции последно време. Най-страшното е, че макар грешките да са все по-чести, това не спира родните звезди да посещават хирурга отново и отново.

Фалшив гърмящ силикон, неправилно поставени импланти и прекомерно количество хиалурон са най-честите гафове тази година. HotArena.net ги класира според най-фрапиращите визии.
Орлин Габриела

Така 2012-а се оказа не особено успешна за лицето на Алисия, Дарина Павлова, фолк дивата Мария, Лили от Биг Брадър и най-фрапиращата – приятелката на Орлин Орлинов Габриела.

Миската с най-ужасно изглеждащи джуки оглави класацията за неуспешни пластики. Най-странното е, че самата Габриела не вижда фаталната хирургична грешка, а се смята за една от най-красивите миски у нас. Тя не спира да се хвали със снимките си из медиите и да изтъква красотата си.

Тази година Алисия също пострада след прекомерно количество хиалурон в джуките. Още помним гостуването й при Росен Петров, където изплаши зрителите с устните си. Но Алисия не спря до там – после си пипна носа, скулите, гърдите и т.н.

Дарина Павлова и Лили от Биг Брадър са в по-меката фаза на корекциите, за разлика от Мара Отварачката, която ще си остане в историята с най-зле изглеждащите устни.

източник: kliuki.net

Leave a Comment