Това гласи последната мълва в поп фолк средите. В средата на миналия месец Преслава положи много усилия, за да разсее множеството клюки около себе си. Името на сексапилната певица постоянно се свързва с Георги Славов – Главата и Георги Станоев –Бирмата. Интригата обаче все още не е приключила.

Една от най-обичаните певици у нас се сгодила на Коледа. Всичко станало в тесен семеен кръг.  Преслава била на вечеря в дома на с 6 години по-младия й приятел. Подробностите се пазат в тайна заради зложелатели.

Влюбеният мъж извадил годежен пръстен без никой да очаква и го сложил  на ръката на любимата си.  Уговорката била Преслава да не носи пръстена на участия. Те не искали да стават обект на коментари.

Снахата и свекървата се разбирали идеално. Конкурирали се единствено по отношение на дизайнерските тоалети и прическите. Майката на Бирмата подарила на Преслава тузарски кожени ботуши.

В последно време Преслава секнала изведнъж контактите си с доста свои приятелки и колежки. Причина за внезапното й отчуждаване станал ревнивият  Жоро Бирмата. Той ограничил по всички възможни начини изгората си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment