52-годишна британка шокира света с корекциите си. Нилън Намит се е подложила на повече от 51 пластични операции, за да изглежда като Нефертити.

Нилън, която е по професия художничка буквално се влюбила с образа на древната царица. И решила, че и тя трябва да се сдобие с лицето й. Превъплъщението й коствало повече от 200 000 лири и над 20 години, за да постигне целта си.

Намит споделя, че често й се явявала насън. „През моето детство и юношество имах постоянни сънища за древната кралица. Това бяха видения с невероятна интензивност. Можех да видя къде живее, кои са нейните служители, нейните стаи и дори какво яде. И въпреки че в началото се плашех, започнах да проучвам сънищата си“, разказва тя.

Когато е станала 23 години Нилън решила да се подложи на психоанализа. След няколко сеанса с терапевта й стигнали до извода, че има задгробен живот и тя преродената Нефертити. Това станало и повод британката да се подложи на шокиращите операции, пишат от famousplastic.net.

За да се сдобие с лика на Нефертити Нилън използвала като модел 3 300-годишната статуя на египетската царица. Първите си операции направила през 1987 година. Днес Нилън има повече от 51 пластични операции и е изключително доволна от вида си. Още повече, че привлича погледите и на 20-годишни младежи.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment