Близначката Вероника от „Мис България“ изпадна в истерия след побоя над сестра й. Моделката сподели, че е направо в ужас от случилото се и е готова да се саморазправи с мъжете вдигнали ръка срещу сестра й. На въпроси на приятели в социалната мрежа дали инцидент е истина Вероника отговори с гневни закани. Бясна, близначката заяви, изсипа куп закани във Фейбук заради инцидента със сестра й.

„Да не сме в 92-ра година, когато четиридесетгодишни разплути „мъже“ постоянно взимат наркотици и си мислят, че още са в годините на мутрите?!“, беснее Вероника. Тя заяви, че те трябва да се осъзнаят и да не посягат на нея и такива като нея. Ланчева също така заяви, че те ще си платят за боя. И няма да остави нещата така.

Приятелите й веднага я подкрепиха заставайки зад тезата, че вероятно някой не е приел, че не му обръщат внимание. А пострадалата Моника Ланчева заяви, че ще си търси правата в съда.

Както по-рано днес стана ясно близначката от „Мис България“ Моника Ланчева стана обект на побой в петък вечерта. При напускане на нощен клуб в Русе трима мъже я причакали и пребили жестоко. След преживения стрес Моника подаде жалба в полицията и дори смята да заведе дело за насилието над нея. Извършителите на деянието бяха задържани скоро след това.

източник: kliuki.net

Leave a Comment