От музикалната компания отразяха мераците на певиците, край с „Певица на годината“

На Митко Пайнера му писна от скандалите на певиците в „Пайнер“ и окончателно ги отряза. Тази година музикалните награди на телевизия „Планета“ няма да връчват награди за певец и певица на годината. Вместо това двете категории ще бъдат обединени в една „Изпълнител на годината“. И за приза ще се състезават не само певиците, но и певците на Пайнер.

В последните години титлата бе съпътствана с мегаскандали, а певиците само дето публично не си позволяваха да се хващат за косите. По тази причина от музикалната компания решиха да минат без този приз за любимките си.

Според запознати фаворитките Галена, Преслава и Емилия, този път ще се простят с приза. Очаква се титлата да попадне в ръцете на Анелия, която според феновете най-много заслужава наградата. Официално нито една от певиците не държи толкова на прочутата статуетка. Но стане ли въпрос за награждаване истински екшън се разиграва из коридорите на „Пайнер“, пишат от bnews.bg.

Феновете на жанра обаче са възмутени и настояват двете категории да бъдат върнати, независимо от споровете между пайнерките или цирковете, които разиграват. “На нито едни световни награди няма подобно нещо и статуетките за певец и певица са отделни“, категорични са те.

източник: kliuki.net

Leave a Comment