Несъмнено, всички ние обичаме както да получаваме, така и да правим подаръци на близките си и любими хора. С времето, обаче, намирането на подходящ подарък може да се окаже една нелека задача, дори да познавате човека, за който е предназначен, изключително добре! Защо? –  Поради простата причина, че в днешно време, повечето хора си имат всичко, а избора на нещата, които можем да им подарим е изключително ограничен!

Вместо да се чудите между тривиалните дрехи и бижута, които ще бъдат или износени или изгубени, защо не зарадвате близките си с един нетрадиционен подарък, който ще им напомня за Вас всеки ден? Чашата със снимка е наистина подходяща в този случай! Дали любимите Ви хора са любители на чаят или кафето, няма значение, защото, несъмнено, всяка сутрин започват деня си с чаша, съдържаща любимата им топла напитка! Подберете някоя Ваша, обща снимка, с любимия човек, която навява прекрасни спомени, от времето Ви заедно. След това, добавете пожелание или  засвидетелствайте любовта си с простичкото, но красиво „Обичам те!”!  Може да бъдете сигурни, че чашата със снимка, изключително бързо ще се превърне в неизменна част от сутрешният ритуал на любимите Ви хора. А и всеки път, в който я погледнат ще се сещат за Вас, с усмивка и топло чувство!

Може да избирате между много, различни чаши – бяла, черна, златна или сребърна, с кант или без, несъмнено асортиментът е наистина богат! В случай, че искате да внесете и нотка на изненада в подаръка си, заложете на така наречените „магически чаши със снимка”. На пръв поглед те са си най-обикновени чаши, когато ги напълните с някаква топла течност, обаче, върху тях се появяват Вашата снимка и пожелание!

Leave a Comment