Ангел Рашков напусна внезапно Къщата на „ВИП Брадър”, съобщи водещата на предаването Алекс Сърчаджиева!

Тя не беше многословна и го обяви в края на поредното издание на шоуто, научи Kliuki.net.

Зрителите изригнаха моментално и започнаха да коментират случилото се.

Предполага се, че наследникът на Цар Киро не е издържал на напрежението, което се заформяше пред Нови хан. „Или най-вероятно продуцентите са стоплили за гафа си и са го накарали принудително да излезе!”, обсъждат версиите в нета. Не е тайна, че още от самото начало Рашков, който титулува себе си като принц, предизвика остро недоволство с присъствието си сред известните персони.

Хората се наостриха веднага след като беше обявено името му, а група мотористи дори се заканиха да щурмуват дома в Нови Хан. Създателят на риалити формата Нико Тупарев е уведомен официално за настроенията отвън. Явно е последвала съвсем разумната развръзка – бързото извеждане на Ангел Рашков, за не се стигне до по-сериозни сблъсъци и извънредни събития.

Във „Фейсбук” беше направена и група против участието на Рашков във „ВИП Брадър”, а решението за избора му се определя като огромен цинизъм. Причината е, че фамилията стои в основата на гибелта на Ангел Петров, който беше едва на 19 години и го премазаха с бус. „След като Рашкови са виновни за тази трагедия, как може сега синът на Цар Киро да ни гледа от екрана, да се усмихва и да ръси фалшив морал?!”, втрещени са местните от Катуница и цяла България.

Така или иначе, Ангел Рашков вече е вън, след като внезапно напусна Къщата, а според тиражираната от „ВИП Брадър” информация, той сам е изявил такова желание.

източник: kliuki.net

Leave a Comment