Певицата Рут върти бизнес с нероденото си дете, разбра „България Днес“ от близки на участничката в „Къртицата“.

Договорът на Рут Колева за участието й в риалитито на TV7 бил изтекъл още на 15 май, но след като продуцентите научили за бременността на шавливата певица, решили да й предложат още по-солиден хонорар, за да трупат рейтинг от случващите се около нея драми.

„Всичко е нагласено и всеки един от участниците знае точно кога ще напусне шоуто, Рут остана само защото й предложиха още пари, за да разкаже, че чака дете от Калоян“, разкри приятел на поп певицата.

Колева е убедена, че бебето е от Калоян и е заченала, докато двамата били още „стабилна двойка“, преди да реши да се хвърли в обятията на Любо пред очите на цяла България.

Татуираната изпълнителка не е решила дали ще задържи бебето, а продуцентите продължават да мъдрят различни сценарии за развитие на сапунената драма.
Бащата на детето заяви, че ще обсъжда единствено с Рут какво ще е бъдещето на нероденото им дете, макар че той също получава солидни хонорари, за да гостува в лайфовете на шоуто.

Феновете на предаването пък смятат, че бременността е доста добър параван за проваляне на мисиите в риалитито и нищо чудно именно Рут да е къртицата. Най-близките хора до червенокосата певица обаче са категорични, че тя не е саботьорът в базата и е там единствено заради парите, които получава.

източник: bgdnes.bg

Leave a Comment