Известната актриса Хазал Кая направо се преобрази. Турската звезда засне уникална нова фотосесия и подлуди феновете си. Красавицата, която стана популярна още на 14 години, очевидно вече е чаровна млада дама. А след завръщането си от Америка изглежда по-добре от всякога.

Битката на Хазал с килограмите и диабета очевидно не е повлияла на самочувствието на актрисата. След като започна снимките на нов сериал и се показа в тотално различна светлина Хазал демонстрира и перфектна фигура.

Тя дори пусна снимки от фотосесията в социалните мрежи. И предизвика овации сред феновете си. В последните месеци звездата от „Огледален свят“ еедна от най-успешните турски актриси. Участието й в „Забранения плод“ и „Огледален свят“ я превърна в знаменитост на Балканите, а също и в най-скъпоплатената турска актриса.

Доскоро първото място заемаше колежката й Берен Саат, но от известно време Хазал се кичи с титлата най-скъпа турска звезда. За участието си в най-новия си сериал, младата Кая прибира по 100 хиляди лири на епизод. Което моментално я изстреля на върха, а тя засенчи дори утвърдени звезди като Сюнгюл Йоден, Хулия Ашвар, Бергюзар Корел и куп други.

източник: kliuki.net

Leave a Comment