Лияна излиза с тежък грим от банята на „ВИП Брадър”!

Звездата толкова се срамува от външния си вид, че грам не се показва без обилния си макиаж, забеляза Kliuki.net.

„Омазала се е до ушите! Голям смях!”, „Боже, тази уж ходи да се къпе, а е с изкуствени мигли и един тон спирала и очна линия?!”, гаврят се с Лияна в мрежата.

Певицата наистина е изумително суетна и старателна да не би камерите на шоуто да я хванат без нищо по лицето. Защо и дали се притеснява от визията си, остава в тайна, но за всички е очевидно, че има някакъв проблем…

Лияна трогна публиката със сълзливите си минали истории от личния живот, а някои от съквартирантите даже взеха да я харесват, нищо, че е фолк изпълнителка. Социоложката Мира й го призна, че е имала задръжки спрямо нея, но като чула медения й глас, започнала да й симпатизира. Хората пред екрана съвсем не са на това мнение, особено като я виждат как всеки ден прекалява с гримовете и поведението й не е естествено.

Лияна пък явно ще се окаже душата на компанията, защото мъжете все й хвърлят погледи, тренира наравно с тях, а и им припява от време на време парчетата си. На купона с Парис Хилтън май не можа да се прояви до там, че да блесне на дансинга, защото блондинката обяви Мира за най-танцувалната. Обаче Лияна има доста фенове отвън и те пак си я аплодират.

източник: kliuki.net

Leave a Comment