Николета Лозанова реши да се пошегува със себе си, но стана за смях в социалните мрежи. Моделката си пусна снимка, на която се прави на прасе и получи едно звучно „Грух“, вместо комплимент. Съпругата на Валери Божинов стана за присмех в опита си да изглежда забавна. А от фалшив профил на Ни Ло в социалната мрежа пуснаха друга нейна снимка със свински уши и зурла, с която да й се подиграят.

„Аз съм малко, сладко прасенце…“, пошегува се своя снимка Николета. Кадърът бе така обработен, че плеймейтката да изглежда красива и забавна в същото време. „Фенове“ на моделката обаче решиха да й върнат жеста. И я издокараха с огромен нос, големи розови уши и бузи, добавяйки едно звучно „Грух“, отстрани!

Подигравателният колаж вероятно няма да допадне много на Николета, особено като се има предвид, колко е суетна. Макар че антифеновете на плеймейтката вече си изразиха мнението за новия й „стайлинг“. „Отива й“, „Падна си на мястото най-после“, „Я, разкри истинската си същност“, гласят подигравателни коментари в мрежата.

Покрай популярността си Николета често е обект на различни колажи с присмехулен подтекст. В повечето случаи плеймейтката е взимана на прицел заради суетността си или публичните сблъсъци с Алисия.

източник: kliuki.net

Leave a Comment