Гаджето на Поли Генова – Вернер Москов, я изостави. Откакто тя се подвизава в „Музикална академия”,  той се прави, че тя не съществува  или че изобщо не го интересува.  Певицата се оплака, че с любимия й имат много  сериозни проблеми и явно са на път да се разделят. Той сякаш стана друг човек, откакто аз влязох тук. Като че ли чакаше да ми види гърба и да се скрие. Не ми звъни, не ме търси, не го интересувам.

Певицата си мислела, че Вернер ще следи всяка нейна изява и ще я поощрява и ще й праща поздрави и дори цветя,  но се оказало, че той изобщо не я гледа и не се интересува какво прави там. Над два месеца той не й звъннал нито веднъж по телефона, нито си направил труда да дойде лично и да я попита как е.

За сметка на това пристигал на лайфовете и учтиво й ръкопляскал от публиката. Но личен контакт с нея така и не потърсил. Или спазва стриктно правилата и не закача половинката си или с това си поведение й показва, че тя е певица, а той е само публика и пропастта между тях е огромна.

Самата аз не знам имам ли гадже или не, проплака Поли. Той от една година живее при мен в моята къща, а сега ме кара да се гърча и да се чудя какво става. Дали си е намерил друга, дали не одобрява участието ми в академията, или понеже е по-млад, може пък да му пречи разликата във възрастта. Аз съм с три години по-стара от него и може това да е причината. Да го е осъзнал и да си е намерил някое момиченце, жали се певицата.

Миналата седмица тя се  оплака на Стенли, че приятелят й я карал да ходят по молове, а това  много й тежало. “Той не чете книги, не го интересуват, иска да ходим само по молове или  на кино, а това страшно изморява”, призна си певицата. Поли допълни , че гаджето й обожавало да се конти и гласи пред огледалото и искало да ходи само по скъпи лъскави курорти и тузарски заведения. Поли не скри, че въпреки проблемите не е преставала да обича Вернер, но не е сигурна дали той я обича.

източник: skandalno.net

Leave a Comment