Валери Божинов определено не си поплюва, когато иде реч за свалки, видя HotArena.net. Футболистът явно изобщо не се срами от факта, че е женен, че има деца, че е родител, който е редно да дава пример…

Поредната пикантна историйка за похотливия характер на Валери изскочи наяве. Сервитьорката в „Хепи“ Симона Миланова разкри пред „Шоу“ за мимолетната авантюра, която е имала с Валери Божинов.

Той я ухажвал в продължение на месец – подарявал й цветя на работа, ходел редовно в заведението, писали си във фейсбук и всякакви такива неща, докато я накара да влезе в леглото му, пишат от kliuki.ws.

Тя разказва, че на Валери му се е наложило да я ухажва в продължение на един месец. Обаждал й се от телефон, който през останалото време бил изключен, а във фейсбук й пишел от профила на негов приятел.

След като й се насладил обаче, той спрял да я търси. Дори не й се обадил, за да й каже, че вече няма да има нищо общо с нея. А телефонният номер повече не се включил.

Сега, след като и тази новина се появи на бял свят остава да се разбере какво ще се случи в семейното огнище на Божинови. Дали наистина нещата отиват към развод, или всичко е въздух под налягане…

източник: hotarena.net

Leave a Comment