Студена война, чиито основни оръжия са чалга песните, водят Николета Лозанова и фолк певицата Андреа, видя HotArena.net.

След като блондинката зашлеви бившата си приятелка с хита „Няма да съм аз“, Николета й отвърна чрез парчето на Азис „Като тебе втори няма“.

Феновете са категорични, че първата е посветена на любовния триъгълник Моника-Валери-Николета, а втората – на самата Андреа.

„Като тебе втори няма“

Текстът на парчето„Като тебе втори няма“ на Азис и Ванко 1 е меко казано брутален и със сигурност е посветен на фолк певица. „И кво снима се с Карбовски, към мен искам други обноски. От булевардно момиче до поп фолк икона или певица в устата с биберона“, гласи по-цензурираната част от текста, в който рапира Ванко 1.

Когато излезе песента, Николета написа във Фейсбук: „Маме, обясни им, че не могат да ме изместят от сърцето ти… всички се натискат за VIP място там, но не са достойни“. Още тогава фенове решиха, че тези думи са насочени към Андреа. Гаджето на Кубрат Пулев и Азис по принцип са приятели, но според запознати са се скарали заради Николета.

Малко след като Андреа публикува в Инстаграм снимка с коментар на фен относно успеха на хита й „Няма да съм аз“, Азис побърза да последва примера й. Той публикува скрийншот от Инстаграм с текст: „Вижте какво слуша Валери Божинов в Бентлито си. И какво написа за мен в личния си Инстаграм“. А Божинов е написал многозначително:

„Василис, винаги си знаел как да правиш хитове, за разлика от някои други“.

Сещайте се сами кого има предвид.

източник: hotarena.net

Leave a Comment