Фолк певицата Преслава преживя поредното унижение от бъдещия си свекър. Певицата и Евлоги Станоев—Голямата Бирма са в напрегнати отношения от доста време. Бизнесменът неведнъж е показвал, че не харесва фолк дивата. Шушука се, че сега отново я е унижил жестоко, като я покани да му пее на рождения ден.

Изпълнителката, която повече от година е гадже с Жоро Бирмата от месеци се опитва да стопли отношенията си с баща му. За 50-годишния му юбилей заедно със свекърва си Лидия Станоева тя реши да организира рождения му ден. Двете дами били забелязани да обикалят организаторски фирми, за да подготвят юбилейното тържество през януари. Говори се, че певицата е поканена на купона, но не като член на семейството, а да пее на рожденика, пише “Блиц”.

Самата Преслава се надявала по този начин двамата да затоплят отношенията си, тъй като с Бирмата все по-често си говорят за деца и семейство. Певицата няма търпение да стане майка и смята, че сега е моментът да се сдобие с бебе.

Двойката обаче иска всичко да мине както трябва и първо да минат пред олтара. Пречка има в лицето на Голямата Бирма, който никак не харесва фолк звезда. Светските клюки носят, че певицата е била грубо изгонена от заведение, в което бащата на Георги бил на среща с клиенти. А също така бизнесмена неведнъж е изразявал нежеланието си да се сродява с Преслава.

източник: kliuki.net

Leave a Comment