По последна информация, нападателят на Вики – 20-годишният алжирец Сахахедин Бин Аладин, е живеел в апартамент, който официално се водел на полицай

Нападателят на Вики – 20-годишният алжирец Сахахедин Бин Аладин, е живеел в апартамент, който официално се водел на полицай. Младият бежанец, който бе заподозрян, че в нощта на петък срещу събота е нападнал Виктория Христова е бил регистриран на адрес в квартал „Овча купел”, съобщи новината „Стандарт”, цитиран от БЛИЦ.

При нападението над 20-годишната танцьорка от ансамбъл „Гоце Делчев” с цел обир, видеокамери са заснели лицето му и как десет пъти е промушил с нож лицето и тялото на младата жена.

Вчера полицията е претърсила региона на блок 420 в „Овча купел”. Но се оказа, че в дома, на който е бил регистриран Сахахедин, на балкона се веел българският трибагреник. Съседите коментираха, че не са виждали подобно лице да се нанася да живее в блока им.

Според комшиите, много често емигранти се регистрирали на адреса на блока, тъй като той е много близо разположен до бежанските общежития, а другата причина е, че е изключително лека процедурата да се регистрираш някъде и от административните служби не обръщат внимание кой къде се записва. Така, на някои апартаменти живущите надхвърлят 30 души по документи.

Оп МВР отново призоваха всички граждани, които имат информация за местоположението на алжирецът Сахахедин Бин Аладин, да се обадят на спешния телефон или да подадат сигнал в най-близкото поделение на полицията.

Една от най-често спряганите версии за нападателя на Вики е тази, че емигрантът отдавна е напуснал нелегално страната, вероятно още същата нощ или рано сутринта след нападението.

Източник:chudesa.net

Leave a Comment