Тази година за пръв път конкурсът “Мис България” ще се проведе под формата на риалити. Момичетата, които ще спорят за короната на най-красивата българка за 2013 ще съжителстват заедно и то пред очите на цяла България. И това не е единствената промяна в регламента на конкурса.

За първи път строгите изисквания, които до сега налагаха стриктни рамки за външния вид на участничките, отпадат. Организаторите обявиха, че на кастинга може да се яви всяка една българка, която се чувства достойна за титлата, без значение от възраст, тегло или височина. Отпада и най-категоричната до момента забрана – претендентките да нямат пластични корекции по себе си.

Всички тези нововъведения доведоха до едно – на кастингите за короната в страна се появиха какви ли не индивиди. Мненията на форумци са, че сред кандидатките има както наистина красиви момичета, така и откровено плашещи. Някои са далеч от съвършенството, показвайки нелицеприятен целулит, други пък са толкова плашещо слаби, че ребрата им се четат.

Сред претендентките има дори момиче с арабски произход, а истински фурор предизвика появата на 40-годишна домакиня, която имаше желание да премери сили с два пъти по-младите от нея момичета.

Феновете от сега тръпнат в очакване да видят кои ще бъдат допуснати до финала и коя красавица ще спечели.

източник: kliuki.net

Leave a Comment