Нелепата смърт на популярния и обичан актьор Чочо Попйорданов потресе десетки хиляди българи. Тя се превърна в последната капка, която преля чашата на народното търпение и накара хората да възроптаят срещу станалата пословична немърливост на родните власти и различни отговорни лица, които смучат заплати без на практика да вършат нищо.

Дали Чочо Попйорданов е бил пиян или не при падането си от два метра в гробищата в Бояна, няма никакво значение. Това е всеобщото мнение из интернет форумите и хората искат най – накрая да възтържествува справедливост.

Някои са убедени, че Чочо е бил почерпен, други, че просто е скърбял за майка си, но защитниците и на двете хипотези са категорични, че вина за смъртта му имат управниците на гробищния парк, които не са сторили нищо, за да обезопасят опасния участък.

Повечето са категорични, че предупредителната табелка съвсем не е достатъчна, а голяма част от форумците предполагат, че тя е била поставена след инцидента с Чочо Попйорданов. Мнението е, че актьорът е поредната жертва на типичната за България „мърлявщина”.

Главният архитект на гробищата в Бояна трябва да понесе своята отговорност. Повече от ясно е, че той е поредният спуснат от високо парашутист, който „добре се е уредил” на лека служба и взема пари без да си дава много – много зор.

Според официалната информация от полицията, не е правена кръвна проба на Чочо Попйорданов за алкохол и е напълно възможно той да е бил абсолютно трезвен, в което вярваме и ние. Поклонение пред тленните останки на актьора ще се  състои тази сряда от 11: 00 часа в Народния театър.

източник: skandalno.net

Leave a Comment