За да бъде интересна и да стои все пред камерите, Мира Радева направи нещо нечувано във ВИП Брадър. Вдигна гладна стачка. Причината в началото беше, че няма достатъчно храна в килера и тя се жертва, за да има за другите. Тази благородна теза издържа не повече от половин час, тъй като всички се изредиха да я молят да не се жертва за тях и й обясниха, че има достатъчно боб, ориз и картофи, за да изкарат още една седмица. Така че саможертвата й е абсолютно ненужна.
Тогава ще стачкувам, защото ми изгониха всички любими хора и аз останах сама и без подкрепа, заяви Мира. Съквартирантите й обясниха, че е малко късно за тови протест, защото е трябвала да го започне още в понеделник след изгонването на Ани. А чак в петък звучи несериозоно.


Стачкувам тогава против БИГ Брадър, обяви смело социоложката. Защото ни държи без храна и това е нечовешко. И позволи да бъде изгонено цялото ми семейство.Мира банския
На продуцентите им писна от глупости и привикаха Мира в изповедалнята. Там тя излезе с четвърта версия. Стачкувала, защото БИГ Брадър променял правилата както си иска и все в неин ущърб. Когато тя станала глава на Къщата, условията били сменени и тя не могла да спаси двама души, както правели всички победители досега. Вие ме лишихте от привилегията да спася двама свои приятли от елиминаци и да ги оставя при себе си. Сега и двамата са номинирани и аз може да остана без единия, призна си истината социоложката.
Тук няма твърди правила и те във всеки сезон, ако си гледала, се сменят, каза гласът зад кадър. БИГ Брадър е решил така и те съветва да спреш гладната си стачка. Мира се усети, че ако не се подчини, ще я изгонят за неспазване на договора и няма да й дадат хонорара, затова сви знамената, отиде в кухнята и започна да яде.

източник: skandalno.net

Leave a Comment